Pilot

Trial met Patrick Smit rond Ca'Palazzo

       27 april - 7 mei 2018

 


Trial Monte Catria MTBPatrick was Nederlands kampioen Trial. Tegenwoordig geeft hij shows en clinics aan mtb'ers om de technische fietsvaardigheid te verbeteren. Van 27 april - 7 mei 2018 verkent hij de omgeving rond de Monte Catria en Ca'Palazzo. Jij kunt daarbij zijn! In die periode geeft hij een demo en een aantal clinics. Jij kunt daar bij zijn. 
 
Je kunt boeken voor een week all-in arrangement voor €695,- pp. (alle 10 dagen €925,-) Je kunt ook slechts een aantal dagen komen (minimaal 3 nachten) voor €125,- per dag incl. overnachting, ontbijt, clinic en diner. Of je boekt een appartement en voor €45,- pppd neem je deel aan een clinic. 

 
Het huren van een goede MTB is mogelijk voor maar €50,- per week.
 
Hierboven zie je Patrick eerst aan het werk in de fiets acrobatiek. In de Clinic kan hij je echter de techniek van de stuurmans- en vrouwskunst bijbrengen die nodig is om de wat lastige technische MTB ritten goed te volbrengen.
 
Op de tweede foto zie je dus een voorbeeld van wat moeilijker bochtenwerk. Dat is niet voor iedereen zonder de juiste aanwijzingen en training te volbrengen.
 
Op en rond de 1701 m hoge Monte Catria zijn enkele miljoenen geïnvesteerd in MTB - en wandel tracks. Alle trajecten zijn af. Patrick komt als voorproefje voor de clinics die gaan volgen. En dat proeven is ook letterlijk bedoeld, want naast veel fietsplezier, kan er ook volop genoten worden van het goede Italiaanse leven. Het ontbijt en diner incl. huiswijn wordt voor je verzorgt. De niet fietsende reisgenoot kan zich daar ook bij aansluiten.
 
Op Ca'Palazzo is sinds eind 2017 ook een eigen oefencourt voor het bijbrengen van basis rijvaardigheden. Via deze link zie je hoe.  
 
NB: op 3 mei zijn alle gasten welkom op mijn (Wijnand's) verjaardagsfeestje

Voor meer info gebruikt u het liefst het contactformulier
 
Hierbij wat indrukken in flimpjes op Youtube:
 
 
 

 
 
 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
13 mei Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov 
29 sept -5 oktober Slow Food week
7-14 oktober Maroeska Metz
16-19 okt Proeven met Onno Kleyn