In bici con Jacopo

 
Ik ben Jacopo en 36 jaar. Mijn passie is fietsen en ik ben afgestudeerd in Urbino in filosofie en letteren. Voor de gasten van Ca'Palazzo bied ik begeleide fietstochten aan. Dat kan gewoon als gids, maar ook op een meer bijzondere wijze. Tijdens het fietsen kunnen we ook aandacht geven aan conversatie Italiaans en de meer filosofische aspecten van de regio. Zo kunnen we ook achteraf op een ongedwongen wijze de ervaringen in het Italiaans bespreken eventueel samen met anderen die niet hebben gefietst. Ik spreek Engels en Italiaans.Fietsen is mijn passie, maar ik ben nooit prof geweest, wel beschik ik over een meer dan gemiddelde conditie. Echter, het is belangrijk voor me, om het voor iedereen een mooie fietservaring te maken en daarom pas ik me graag aan ieder niveau aan. Uw gastheer van Ca'Palazzo heet Wijnand en is Nederlander en fietst ook graag (maar minder goed). Samen verzorgen we graag ook voor groepen een ideale fietsvakantie, waarbij het ook culinair aan niets zal ontbreken.
 
 
 
Tot 4 juli en vanaf 22 augustus tot 1 oktober heb ik een speciale aanbieding. op de boeking heeft u 20% korting en mijn begeleiding is gratis.
 
 
 
 
 
 
 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschapin de meest noordelijke deel van le Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2019
Mei&juni  Fietsen-in-italie.nl, Eric vd Bogaard
15 mei Feste dei Ceri Gubio
25/26 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: Dec - feb, jul, aug, okt, nov 
27 sep - 4 oktober Slow Food week
18-21 okt Proeven met Onno Kleyn