Trouwen in Italië
 
 
Juist als je in het buitenland trouwt en zeker in Italië, wil je dat alles goed is gepland en geregeld. Dat jullie dag vlekkeloos verloopt met genoeg ruimte voor verrassingen en spontane ideeën. Dat jullie zelf en jullie gasten van begin tot eind kunnen genieten van deze bijzondere dag.
 
Ca'Palazzo is daarvoor een uitgelezen accommodatie en ook de omgeving heeft veel te bieden. Ca'Palazzo biedt het spectrum "doe maar gewoon" met een exlusief randje tot chique, maar niet over de top.
 
 
Ca'Palazzo werkt graag samen met jullie weddingplanner, voor het beste resultaat.
 
 
 
Behalve de accommodatie van Ca'Palazzo is er in de omgeving ook een keur aan zeer bijzondere trouwlocaties. Een absolute topper is natuurlijk het kasteel van Frontone. Dit kasteel is af te huren voor alleen de trouwceremonie (v/a €400,-) of voor een hele dag (ca €1.700,- excl. stookkosten) Deze accommodatie is geschikt tot 200 personen.
 
Onder: de Poort van Due Pini
Rechts : De trappen van Frontone Castello
 
 
 
 
 
  
Op het Panoramische terras van Due Pini kan een borrel verzorgd worden. Het feest kan dan beginnen.
 
 
Rechts: Prosecco op het terras van Due Pini
Onder : De historische kerk van Frontone Castello
 
   
 
Op de avond voor het trouwen kan er op Ca'Palazzo een aankomstmaaltijd worden verzorgd. Maar men kan natuurlijk ook heel goed terecht in één van de vele restaurants in de omgeving.
 
 
 
Valerio van Le fontane in keuken Ca Palazzo
 
Hiernaast Valerio van Restaurant Le Fontane. Hij bereidt hier in de keuken van Ca Palazzo de bruiloftsmaaltijd. Terwijl de tafels al geheel door zijn team gedekt en versierd zijn.
 
 
 
 
Na afloop is er gelegenheid tot naborrelen in de Cantina van Ca Palazzo, of vooraf een wijnproeverij.
 
 
 
 
 
 
De plaatselijke autoverhuur beschikt over een aantal mooie oldtimers die voor deze bijzondere gelegenheid zijn af te huren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
23 okt Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov