Ca'Palazzo Giant Rental Bikes

 
Vanaf september 2015 biedt Ca'Palazzo een groot aantal fonkelnieuwe Giant Bikes. De nadruk ligt op de Mtb. Groepen tot 20 fietsers en meer kunnen met eigen huurfietsen bediend worden. Ook kun je je helemaal uitleven op de bergen Monte Catria, Petrano en Nerone, het sluitstuk van de Giro in 2009. Op de Catria / Acuto is per 2015 een Bikepark geopend met kabellift en Downhill in verschillende moeilijkheidsgraden. Tussen Pergola en Sassoferato ligt het MTB park van Doglio en bij Acqualagna, Furlo en de Monte accuto liggen ook MTB tracks. Het gebied van de Conero, bij Ancona is ook een erg mooi MTB en wandel gebied.

 

 

Specials in Mei / Juni 2016

 
Fietsen-in-Italie.nl organiseert van 6-13 mei fietsen naar en rond Ca'Palazzo. Van 16-20 mei organiseert Fieke Wermers een midweek fietsen met en voor vrouwen. Van 2 - 6 juni worden er in Cagli tal van fietsactiviteiten georganiseerd voor Downhill, MTB en racefiets. Gasten van Ca'Palazzo kunnen zich er bij aansluiten. Ook zal het Brevetto dei Tre Monti gelanceerd worden. Dat laatste is een chalenge waarin de drie bergen Monte Nerone, Catria en Petrano achter elkaar moeten worden bedwongen.

 

 

Special: Culinaire Giro in het teken van de tartufo

 
Van 7-10 oktober is Chef en wielerkok Ben van Beurten op Ca'Palazzo. Dit is het laatste weekend van het Truffelfeest van Pergola. De kans op goede Tartufo Bianco is dan het best. 
Er worden dan 2 dinners en  een wijnproeverij georganiseerd. De formule is heel simpel. U boekt een appartement en je betaalt €140,- pp voor 2 dinners incl. wijnarrangement en een wijnproevrij op de truffelmarkt van Pergola. De drie truffelzondagen van Pergola 4, 11 en 18 oktober is een jaarlijks snel groeiend food festival met behalve een centraal truffelplein meer dan 1 km stands met de Italiaanse gastronomie.
 
Informeer naar de mogelijkheden ook voor de andere data. Een vlucht met Ryanair Lufthansa of Alitalia op Ancona is mogelijk. Transfers van en naar luchthaven en (nabij gelegen) truffelmarkt zijn ook mogelijk.
 

E-Bike

 
Ook een e-Bike ontbreekt niet. Zeker voor koppels of groepjes waarin iemand (net) iets minder is dan de rest is dit een ideale bike om toch samen de heuvels rond Ca'Palazzo te verkennen.Zo krijgt het verkennen van de omgeving een menselijke maat en geniet je in voor- en naseizoen optimaal van wat het jaargetijde dan te bieden heeft.
 


Fietsen is veel meer dan fietsen

 
Bij Ca'Palazzo is fietsen niet gewoon maar hard fietsen. Fietsen rond Ca'Palazzo is voor iedereen een beleving op zijn of haar niveau. Het gaat om lekker fietsen, lekker praten en lekker eten en drinken, met ieder zijn eigen invulling daarvan.
 

Transfer Luchthaven

 
Een fiets meenemen met auto of vliegtuig is dus niet meer nodig. Je kunt goedkoop een vlucht boeken en vanaf Weeze of Charleroi boeken op Perugia of Ancona.  Maar ook Alitalia en Lufthansa verzorgen dagelijks vluchten op Ancona. Je kunt kiezen voor de huur van een auto op de luchthaven, maar het is ook mogelijk om op de luchthaven te worden afgehaald en of dan gelijk een fietstocht naar Ca'Palazzo te aanvaarden. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden.
 

 

Groepen

 
Ca'Palazzo is geschikt t/m 30 personen. Voor groepen en bedrijfsarrangementen maken we graag een op maat gesneden arrangement. Op de foto een groepsarrangement met Steven Rooks en Andrea Tafi.
 
 
 
 
 
 
Groeparrangement 2012 met Steven Rooks op de top van de Nerone. Onderdeel van de Koninginne etappe van de 100 jarige Giro d'Italia in 2009 mt vertrek in Pergola en aankomst op de Monte Petrano in Cagli. 235 km met meer dan 5.000 hoogte meters.
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
23 okt Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov