Bikers & Hikers korting met Fietsen in Italië:


Met een aantal speciaalzaken heeft Ca'Palazzo een speciale kortingsactie voor het laagseizoen 2015 in samenwerking met Fietsen-in-italie.nl. Ideaal voor een fietsvakantie in Italië, maar er is veel meer te doen. Deze bedraagt maximaal 25% van de prijs van het appartement. De korting geldt voor 25% van het aankoopbedrag.
Koopt u dus bijvoorbeeld een fiets voor €2.000,- dan geeft dat een maximale korting van €500,- op de boeking van een appartement (maximaal 25% van de appartementprijs)
 
Zie in de linker kolom de deelnemende speciaalzaken. Klik op de banner en je komt op de site.
 
De monte Catria heeft vanaf mei 2015 een lift met dichte cabines, die ook je fiets kan meevervoeren. De lift eindigt bij het reeds geheel gerenoveerde restaurant van waaruit alle routes starten. Op de Catria zijn 6 wandel en hike routes uitgezet van tussen de 1 en 6 uur. Er zijn 6 MTB routes en 2 downhill tracks uitgezet. En er wordt ook paardrijden aangeboden. Alleen al genoeg voor enkele dagen sportief plezier. Rond Ca'Palazzo is een uitgestrekt netwerk van Strade Biance, grindwegen uitstekend geschikt voor Hiken en MTB'en. Ook op en rond de Monte Petrano, Nerone en Gola di Furlo kan sport, natuur en culinaire activiteit gecombineerd worden.
 
NB: En in de winter is er op de Catria een beperkt skigebied.
 
Ca'Palazzo heeft fietsen beschikbaar en voor groepen kan professioneel fietsvervoer van en naar Nederland / België geregeld worden.

 
 
 
 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
23 okt Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov 
 


 
 
 

 
Math Salden Limbricht
 
 
Bikers Heeswijk
 
Goossens Achterhoek Race en MTB Shop
 
Goossens Race & MTB