Nieuwsbrief in relatie tot Corona problemen

Hierbij geef ik jullie een update ten aanzien van Ca'Palazzo 2020 in relatie tot de Corona problemen.

Sinds 15 Juli is Ca'Palazzo weer geopend. De situatie in onze omgeving is relatief veilig. We hebben een hele strenge lock down gehad en er zijn bijna geen positieve tests meer. Het toeristenseizoen komt op gang, maar dat kan ook de import van het virus betekenen. Het is daarom verstandig binnenruimtes met veel bezoekers te mijden. In de winkels en musea is het verplicht een mondkapje te dragen.Ik hanteer de volgende richtlijn voor een boeking bij Ca'Palazzo.

 1. Er zal voldaan worden aan alle voorschriften en als deze schier onmogelijk blijken te worden uitgevoerd, dan zal Ca'Palazzo niet open gaan. Om eenvoudiger aan de voorschriften te kunnen voldoen hanteer ik de volgende uitgangspunten voor een boeking.
 2. Een voorkeur voor gasten die alleen Ca'Palazzo als doel van hun vakantie hebben.
 3. Een langer verblijf geniet de voorkeur. Vanaf de 2e week daarom 20% extra korting.
 4. In het hoofdseizoen geldt de laagseizoenprijs en die reductie geldt ook voor reeds bestaande boekingen.
 5. De mogelijkheid om heel Ca'Palazzo als familie of vriendengroep te huren tegen sterk gereduceerd tarief. Vraag naar de mogelijkheid.
 6. Fietsen: Fietsverhuur tijdens de vakantie wordt gratis, alleen het verbruik van materiaal en schades moeten betaald worden. Wandelingen in groepen, met gepaste afstand is mogelijk. Sam loopt graag mee. Het mini Bike&Hike Park bij Ca'Palazzo is weer gebruiksklaar. 
 7. De kookworkshops zullen buiten gehouden worden. Zoals het er nu voorstaat is het binnen koken en in het restaurant gezamenlijk eten niet mogelijk. Met een groep verwanten bieden de voorschriften meer mogelijkheden.
Ca'Palazzo heeft in ieder geval een spetterend naseizoen met:
 
 1. Slow Food week met René Zanderink  30 september - 7 oktober
 2. Kookweek met Maroeska Metz              7-14 oktober
 3. 4e Truffelweekend met Onno Kleyn     16-19 oktober
NB:
 
 1. De appartementen hebben allemaal een eigen ingang en een eigen terras dat meer dan voldoende uit elkaar ligt van andere terrassen.
 2. De appartementen hebben een eigen kookgelegenheid. 
 3. Het zwembad is met 7 bij 18 meter relatief groot en het terras ook. Zodat voldoende ruimte geboden wordt bij een volgeboekt Ca'Palazzo.
 4. Er is een gemeenschappelijke bbq met een terras van 60m2
 5. Er is een Pizza oven.
 6. Ca'Palazzo heeft een restauarant voor 25-30 personen maar dat zoals het er nu uitziet niet gebruikt kunnen worden voor een vol Ca'Palazzo. Onderzocht wordt wat de regels hiervoor worden, maar ik ga de uitersten niet opzoeken. 
 7. De fietsverhuur is voor gasten in 2020 gratis, alleen schades moeten vergoed worden. 
 8. Ca'Palazzo heeft een minibus en bus voor fiets- en personen transfers, de regelgeving daarvoor moet nog afgewacht worden. 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
13 mei Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov