Bereikbaarheid Ca'Palazzo

 
 
Auto:

Vanuit de Randstad neemt u het eenvoudigst de route over Utrecht-Arnhem-Oberhausen-Köln (E35/A3)-Frankfurt-(A5)Basel-Chiasso/Milaan-Bologna. Vanaf Bologna neemt u de A14 richting Ancona.
Vanuit Zuidelijk Nederland zoekt u via Venlo of Aachen aansluiting op de A61/E34/E31 totdat u onder Heidelberg weer aansluiting heeft op de A5 Richting Basel-Milaan-Bologna.
 
Vanaf Bologna neemt u de A14 richting Ancona.

Daarna kunt bij Marotta de autostrada verlaten en vandaar richting Pergola. Als alternatief kunt u bij Fano de autostrada verlaten en richting Cagli/Rome (afslag st. Ipolito richting Pergola). Op de weg van Pergola naar Cagli bij bord 43 IV rechts afslaan naar Ca'Palazzo. U volgt een weggetje omhoog. Na ongeveer 2 km ziet u links Ca'Palazzo.
Wilt u snel doorrijden dan gaat u bij door tot Cagli afslag est/Pergola. In het stadje Cagli gaat u links de brug over richting Pergola. Dan let u weer goed op hm paaltje 43IV daar gaat u links naar boven (Fenigli/Gazza Ladra).
Let Op. De Tom Tom brengt u soms bij een verlaten huis onder ons! Dus let goed op de afslag bij 43V pas linksaf!
 
Voor wie er een culinaire reis van wil maken, die heeft als optie een overnachting op heen of terugweg te maken in Gernsbach de tweelinggemeente van Pergola. Daar ligt Schloss Eberstein. Een doel voor de fijnproever waar Bernd Werner kookt en door Michelin met een ster is bekroond en promotor van Slow Food. Echt omrijden hoef je er niet voor. Het ligt niet ver van de A5 bij Baden Baden, ca 5 uur rijden van Utrecht en ca 9,5 uur van Pergola.
 
Vliegtuig:

Met RyanAir van Weeze naar Ancona. Het vliegveld Weeze (Düsseldorf) is ook per taxishuttle vanaf het station in Nijmegen en Venlo (ca. €17,-) te bereiken (plaats reserveren tel: +492837665555). De vluchten met RyanAir zijn soms zelfs onder de € 50,- retour te boeken. U kunt de avond voor een vroeg vertrek ook overnachten in Weeze in Hotel Jägerhof. Naast het hotel is een gratisparkeerplaats, De bus breng u voor €2,50 en Taxi Cox voor €12,50 naar de luchthaven.
Het vluchtschema van Ryanair voor Weeze-Ancona voor deze zomer 2014 is bekend (v/a Maart) - eind oktober http://www.ryanair.com/
In de maanden Juli en augustus is er iedere zaterdag een vlucht op Pergugia. De aankomst kan dan gecombineerd worden met een bezoek aan Assisi, Perugia of Gubbio..

Vroeg boeken is ca €75,- retour. 6 weken voor de datum komt er meestal een actietarief (als er nog niet veel geboekt is) daarna stijgen de prijzen weer al naar gelang er geboekt is. Een paar dagen voor aanvang groeit dat naar de hoofdprijs van ca €250,- (soms €220 enkele reis)

Voor groepen verzogt taxi Cox in Weeze relatief goedkope transfers (€35,- Randstad bij 8 personen)
In Weeze heeft hotel Jägerhof een goede prijs-kwaliteit. ca €40,- 1 persoons kamer en €60,- 2 pers. Ze hebben voor €90,- 4 persoons fam. kamers.


KLM vliegt 3 keer per dag van Schiphol op Bologna. De basisprijs is op dit moment ca € 148,- voor een retour. Vanaf Bologna is het met een huurauto ca 2-2,5 uur tot Cagli/Pergola. De vroege vlucht met een stop aan de kust (Riccione, Pesaro of Fano) voor een vis pranzo (lunch) is een idee om alvast in de Italiaanse sfeer te komen.
 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap midden tussen de graanvelden, de zonnebloemvelden en de ongerepte natuur in de meest noordelijke deel van le Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over de vallei en de Apennijnen. 
Tips 2017
 
Pasen: Slow Food Weekend
Mei & juni  Fietsen-in-italie.nl
15 mei Feste dei Ceri Gubio
19 mei Mille Miglia
27/28 mei Cantine Aperte
Kindervakanties: Koken met en door kinderen.

Truffeltijd okt, nov.

 
 
 
 uw vakantie in Italie begint in hotel Jagerhof in Weeze
 
Hotel Jägerhof Weeze