Bereikbaarheid Ca'Palazzo

 
 
 
Auto:

Vanuit de Randstad neemt u het eenvoudigst de route over Utrecht-Arnhem-Oberhausen-Köln (E35/A3)-Frankfurt-(A5)Basel-Chiasso/Milaan-Bologna. Vanaf Bologna neemt u de A14 richting Ancona.
Vanuit Zuidelijk Nederland zoekt u via Venlo of Aachen aansluiting op de A61/E34/E31 totdat u onder Heidelberg weer aansluiting heeft op de A5 Richting Basel-Milaan-Bologna.
 
Vanaf Bologna neemt u de A14 richting Ancona.

Daarna kunt bij Marotta de autostrada verlaten en vandaar richting Pergola. Als alternatief kunt u bij Fano de autostrada verlaten en richting Cagli/Rome (afslag st. Ipolito richting Pergola). Op de weg van Pergola naar Cagli bij bord 43 IV rechts afslaan naar Ca'Palazzo. U volgt een weggetje omhoog. Na ongeveer 2 km ziet u links Ca'Palazzo.
Wilt u snel doorrijden dan gaat u bij door tot Cagli afslag est/Pergola. In het stadje Cagli gaat u links de brug over richting Pergola. Dan let u weer goed op hm paaltje 43IV daar gaat u links naar boven (Fenigli) 
Let Op. De Tom Tom brengt u soms bij een verlaten huis onder ons! Dus let goed op de afslag bij 43V pas linksaf!
Actueel Het bordje 43V en 43IV zijn weggemaaid, houd dus de afslag na bordje 43 (vanuit Pergola) resp 44 (vanuit Cagli) aan.
 
Voor wie er een culinaire reis van wil maken, die heeft als optie een overnachting op heen of terugweg te maken in Gernsbach de tweelinggemeente van Pergola. Daar ligt Schloss Eberstein. Een doel voor de fijnproever waar Bernd Werner kookt en door Michelin met een ster is bekroond en promotor van Slow Food. Echt omrijden hoef je er niet voor. Het ligt niet ver van de A5 bij Baden Baden, ca 5 uur rijden van Utrecht en ca 9,5 uur van Pergola.
 
Vliegtuig:

Met RyanAir van Weeze naar Ancona. Het vliegveld Weeze (Düsseldorf) is ook per taxishuttle vanaf het station in Nijmegen en Venlo (ca. €17,-) te bereiken (plaats reserveren tel: +492837665555). De vluchten met RyanAir zijn soms zelfs onder de € 50,- retour te boeken. U kunt de avond voor een vroeg vertrek ook overnachten in Weeze in Hotel Jägerhof. Naast het hotel is een gratisparkeerplaats, De bus breng u voor €2,50 en Taxi Cox voor €12,50 naar de luchthaven.
Het vluchtschema van Ryanair voor Weeze-Ancona voor deze zomer 2014 is bekend (v/a Maart) - eind oktober http://www.ryanair.com/


Vroeg boeken is ca €75,- retour. 6 weken voor de datum komt er meestal een actietarief (als er nog niet veel geboekt is) daarna stijgen de prijzen weer al naar gelang er geboekt is. Een paar dagen voor aanvang groeit dat naar de hoofdprijs van ca €250,- (soms €220 enkele reis)

Voor groepen verzogt taxi Cox in Weeze relatief goedkope transfers (€35,- Randstad bij 8 personen)
In Weeze heeft hotel Jägerhof een goede prijs-kwaliteit. ca €40,- 1 persoons kamer en €60,- 2 pers. Ze hebben voor €90,- 4 persoons fam. kamers.


KLM vliegt 3 keer per dag van Schiphol op Bologna. De basisprijs is op dit moment ca € 148,- voor een retour. Vanaf Bologna is het met een huurauto ca 2-2,5 uur tot Cagli/Pergola. De vroege vlucht met een stop aan de kust (Riccione, Pesaro of Fano) voor een vis pranzo (lunch) is een idee om alvast in de Italiaanse sfeer te komen.
 
Lufthansa vliegt dagelijks (soms 2 keer) van München op Ancona. Een retourvlucht Amsterdam-Ancona met een korte overstap in München is al te boeken voor minder dan €200,-
 
Alitalia vliegt via Rome op Ancona
 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
23 okt Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov 
 


 
 
 
 uw vakantie in Italie begint in hotel Jagerhof in Weeze
 
Hotel Jägerhof Weeze