Het Restaurant
 
Het restaurant en de keuken van Ca'Palazzo is onderdeel van het privé appartement.
Voor groepen is er een mogelijkeid om restaurant en keuken te gebruiken voor gezamenlijke maaltijden en (kook)workshops. In het zomer hoogseizoen organiseren bij voldoende animo een wijnproeverij, gezamenlijke Cena in het restaurant of bij de Pizza-oven. Het restaurant is dus niet dgelijks geopend en niet bestemd voor anderen dan de gasten van Ca'Palazzo.
 
Gebruik van de keuken moet voor boeking besproken worden.
In het seizoen hebben we 's ochtends een vers brood service.
 
 
 
Het restaurant is gedecoreerd in de kleuren en motieven zoals we die nog deels op de muren konden veiligstellen voor de grote renovatie begon.
 
 
De volledig proffesionele keuken is uitgerust met een steamoven, gril, frituur, 4 pits gascomfort, Cuoco pasta, koeler, vriezer, warmhoudkast en snijmachine.
 
 
Onder de keuken is de Cantina (wijnkelder) van Ca'Palazzo gelegen. Deze ruimte is ook geschikt voor borrel of wijnproeverij.
 
 
Bij mooi weer en dat is het gelukkig vaak, kan met een grotere groep buiten gegeten worden.
 
 
 
 
 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap midden tussen de graanvelden, de zonnebloemvelden en de ongerepte natuur in de meest noordelijke deel van le Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over de vallei en de Apennijnen. 
Tips 2017
 
Pasen: Slow Food Weekend
Mei & juni  Fietsen-in-italie.nl
15 mei Feste dei Ceri Gubio
19 mei Mille Miglia
27/28 mei Cantine Aperte
Kindervakanties: Koken met en door kinderen.

Truffeltijd okt, nov.