Yoga
 
In de buurt van Ca'Palazzo in de heuvels van Monte Martello heeft Kerstin haar Yogaschool. Kerstin spreekt Duits, Engels en Italiaans. De lessen worden afgestemd op de deelnemers en hebben een laag instapniveau. Je hoeft dus niet een geoefende Yoga'er te zijn, maar dat mag wel, want ook dan hebben de lessen genoeg te bieden.Wil je als gast van Ca'Palazzo deelnemen aan haar lessen dan kun je dat liefst voor je vakantie regelen.

Voor info : Contact

Kerstin Strian:

In 1997 kwam ik voor het eerst met Yoga in aanraking. Het was tijdens de lessen "Power Yoga” van Brian Kest in Los Angeles. Power Yoga is een zeer dynamische vorm van Hatha Yoga.

In het daarop volgende jaar heb ik lessen in de Ashtanga Yoga gevolgd bij Lino Miele in Rome. Dit omdat Bryan Kest door de Ashanta Yoga geïnspireerd werd tot de ontwikkeling van zijn Power Yoga. Het daarop volgende jaar, volgde ik vanuit mijn wens om mijn kennis van Yoga verder te verdiepen, een training Iyengar Yoga bij Ramanand Patel en Manouso Manos, in San Francisco. De hoofdzaak van de Iyengar Yoga, is de nauwkeurige onderwijstechniek, de juiste houding van het lichaam bij het uitvoeren van de houdingen en het gebruik van hulpmiddelen die het ook voor een beginner mogelijk maken de volledige uitwerking van de yogaoefeningen te ervaren.

Van alle leraren, waarvan ik les heb mogen hebben, zie ik Ramanand Patel als mijn grote voorbeeld en leraar zie. Bij hem heb ik twee cursussen doorlopen en doorloop ik nu een driejarige cursus.
Ik vind het een lust om mijn passie voor yoga te mogen delen met anderen en hoop enigen van u op Ca'Palazzo te mogen ontmoeten.
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
13 mei Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov 
29 sept -5 oktober Slow Food week
7-14 oktober Maroeska Metz
16-19 okt Proeven met Onno Kleyn