Groepen

 
Ca'Palazzo is geschikt voor 28 personen verdeeld over 14 zelfstandig toegankelijke twee-persoons slaapkamers verdeeld over 8 appartementen zeer geschikt voor het organiseren van een groepsvakantie of workshops. Ca’Palazzo heeft een professionele keuken en een restaurant dat plaats biedt aan 30 tot 40 personen. Er zijn verschillende ruime terrassen, een BBQ plaats en een (buiten) Pizza oven met aangrenzend terras. Kortom een geschikte plek voor een trouwerij, reünie, workshop of groepsvakantie. De omgeving is geschikt voor wandelen en fietsen (beetje getraind is noodzakelijk) en diverse dagtochten.

Ook kunnen we in zowel Pergola als Cagli 2 tennisbanen reserveren waarvan er in beide gevallen 1 overdekt is en een voetbalveld behoort in Frontone ook tot de mogelijkheid. Organisatoren van speciale groeps- en actieve vakanties kunnen in overleg een arrangement met ons samenstellen.
Een goed voorbeeld is ons truffelarrangement. Op basis daarvan kunnen u vele varianten geboden worden. Ook behoort een kookkursus in onze professionele keuken tot de mogelijkheden. In het seizoen organiseren we kinderkoken.
 
 
Giordano is een 62 jarige wielerliefhebber. Hij kent de omgeving op zijn duimpje en spreekt zijn talen (Duits, Engels en zelfs een beetje Nederlands) hij kan uw gids zijn voor €50,- per halve dag en €100,- voor een hele dag. Girodano is van meer markten thuis. Zo is hij ook sommelier en heeft hij jaren als makelaar gewerkt in Umbrië en Toscane.
 
Zoekt uw groep het wat hoger op dan kunnen wij ook een fietsarrangement onder begeleiding van Steven Rooks voor u aanbieden. (hiernaast Giordano wijzend en Steven Rooks links)
 
En natuurlijk kunnen wij voor u een gezellig weekend, midweek of weekprogramma aanbieden.
 
 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Of per e-mail
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
23 okt Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov