De Boer op met Sergio
 
In de beboste heuvels van het natuurgebied in Monte Martello heeft Sergio zijn bijzondere boerderij. In verschillende percelen houdt hij in de vrije ren van minimaal enkele hectaren, zijn biologische varkens en wilde zwijnen. Verder produceert hij zo veel mogelijk voer zelf op biologische wijze. Ook heeft hij in het wat minder beboste deel van zijn landgoed een biologische groententuin.
 
Voor groepen vanaf 10 tot 30 personen organiseert Sergio een wandeling langs zijn varkens en zwijnen. Hij vertelt over het hoe en waarom en laat zijn Laboratorium zien. Na afloop van de bezichtiging kan gekozen worden voor een compleet menu €30,- pp of een wat lichtere degustazione (proeverij) €17,50. Alles natuurlijk met zoveel mogelijk eigen biologische producten.
 
Vanaf het kerkje van Monte Martello is het ca 3km naar de poort in de afrastering, die de bovenste ren afschermt en ca 6,5 km naar zijn laboratorium en piknickplek.  
  
 
 
 
 
 
Ca'Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap in de noordelijke Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over... Lees meer >>>
Tips 2020
23 okt Mille Miglia in Pergola
14 mei Feste dei Ceri Gubio
30-31 mei Cantine Aperte
Vakanties: Koken met kinderen.
Truffeltijd: - maart, jul, aug, okt, nov